IMG_5207_web.jpg

Confidential Client

In an effort to attract and retain talent, renovations to this downtown Milwaukee headquarters included modernizing the employee café and vending area, adding a dedicated conference center and community collaboration zone, and updating the main corridor.   

 

Environmental graphic design was completed for 16 walls and 3 glass panels incorporating energy, color, and vibrancy into the space.  

IMG_5216_web.jpg
IMG_5206_web.jpg
Elevation1b.jpg
IMG_5207_web.jpg
Elevation3.jpg
Values2.jpg
Values1.jpg
Elevation1.jpg
WEC-041E-web.jpg
IMG_2334_edited_web.jpg
 
IMG_0104_web.jpg
IMG_0114_web.jpg
WEC-skywalk_web.jpg
IMG_0091_web.jpg
IMG_0098_web.jpg
IMG_0095_web.jpg
Screen-Shot-2020-01-02-at-11.48.21-AM_we
Screen-Shot-2020-01-02-at-11.49.05-AM_we
Screen-Shot-2020-01-02-at-11.49.27-AM_we

GREEN BAY, WI LOCATION

GBTC-Lobby-Wall_DONE_web.jpg
GBTC-Lab-Wall1.jpg
GBTC-Lab-Wall2.jpg
GBTC-lab-hall_web.jpg
GBTC_confidential.jpg